Kinkku-juustosarvet:
taikina:
5 1/2 dl vehnäjauhoja
150g voita
2 dl maitoa
25g hiivaa tai pussi kuivahiivaa
1/2tl suolaa
täytteeksi sulatejuustoa/cheddarjuustoa sekä kinkkusuikaleita
voitelu munalla ja pinnalle seesaminsiemeniä
Sekoita vehnäjauhot sekä pehmeä voi. Liota kylmään maitoon hiiva (tai jos käytät kuivahiivaa, niin sekoita jauhoihin) sekä suola ja sekoita jauho-voiseokseen.Anna taikinan levätä kylmässä n. 15min. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi ja taita kolmeen osaan. Toista tämä vielä 2kertaa ja anna taikinan levätä kylmässä 15 min. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli taikinat pyöreiksi levyiksi. Leikkaa taikinapyörällä levy kahdeksaan osaan ja lisää osioihin täyte. kääri rullalle leveimmästä päästä. Anna kohota lämpimässä peitettyinä. Voitele sarvet ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia uunin keskitasolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti