tiistai 15. maaliskuuta 2016

Suolaiset kuppileivokset

Viimeksi leivoin äklön makeita leivoksia, joten tasapainon vuoksi suolaista. Tässä kaksi eri variaatiota;

Tonnikala-aurajuusto-kupit



Leikkaa valmiista lehtitaikinasta neliöitä ja laita muffinsivuokaan. 

Täyte:

1/2 muna
1dl kermaa
1/2 dl juustoraastetta
paprikaa pieninä paloina
tonnikalaa puolisen purkkia
aurajuustoa maun mukaan
pippuria maun mukaan
tilliä

sekoita aineet keskenään ja lisää vuokiin. 

Paista 200 asteessa n. 20 min.




 Kinkku-chili-paprika-kupit




Laita näitäkin varten lehtitaikinaa muffinsivuokaan.

Täyte:

1/2 muna
1dl kermaa
1/2 dl juustoraastetta
kinkkua
chili-paprika-tuorejuustoa puolisen purkkia
rkl kurkkusalaattia
pippuria

sekoita aineet keskenään ja lisää vuokiin. 


Paista 200 asteessa n. 20min.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti