torstai 26. tammikuuta 2012

Hillopikkuleipiä

Hillopikkuleivät tehdään samalla reseptillä, kuin pursotinpikkuleivät, mutta täytteenä marmeladia.






Hillopikkuleivät

250 g voita
250g sokeria
2 munaa
puoli tl suolaa
500g jauhoja
1 tl vaniljasokeria

Täytteeksi paistonkestävää marmeladia ja koristeluun tomusokerikuorrutetta.

Vaahdota voi ja sokeri keskenään, lisää munat yksitellen voimakkaasti sekoittaen.
Sekoita vaniljasokeri sekä suola jauhoihin. 
Lisää jauhoseos joukkoon.

Muotoile taikinasta noin  3cm paksuja tankoja ja paina tankojen keskelle "oja" marmeladia varten. Pursota marmeladi pussin avulla keskelle tankoa.

Paista pikkuleipiä 200asteessa noin 8minuuttia. 
Leikkaa tangot heti sopiviksi pikkuleipäviipaileksi ja jäähdytä.
koristele haluamallasi tavalla ja nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti