Hillopikkuleivät tehdään samalla reseptillä, kuin pursotinpikkuleivät, mutta täytteenä marmeladia.
Hillopikkuleivät
250 g voita
250g sokeria
2 munaa
puoli tl suolaa
500g jauhoja
1 tl vaniljasokeria
Täytteeksi paistonkestävää marmeladia ja koristeluun tomusokerikuorrutetta.
Vaahdota voi ja sokeri keskenään, lisää munat yksitellen voimakkaasti sekoittaen.
Sekoita vaniljasokeri sekä suola jauhoihin.
Lisää jauhoseos joukkoon.
Muotoile taikinasta noin 3cm paksuja tankoja ja paina tankojen keskelle "oja" marmeladia varten. Pursota marmeladi pussin avulla keskelle tankoa.
Paista pikkuleipiä 200asteessa noin 8minuuttia.
Leikkaa tangot heti sopiviksi pikkuleipäviipaileksi ja jäähdytä.
koristele haluamallasi tavalla ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti